Aktualne

Ogłoszenie o naborze na wolne stanowisko urzędnicze - Specjalista ds. dróg i transportu

Zarządzenie Nr 93/2019
Wójta gminy purda

z dnia 11 lipca 2019 r.

w sprawie ogłoszenia konkursu na wolne stanowisko urzędnicze

specjalisty ds. dróg i transportu w Urzędzie Gminy w Purdzie,

Purda nr 19, 11-030 Purda.

Na podstawie art. 30 ust. 2 pkt. 5 ustawy oraz art. 33 ust.3 z dnia 8 marca 1990 r. o samorządzie gminnym (t.j. Dz.U.2019., poz. 506 ze zm.) oraz art. 11 ust. 1 i 2 ustawy z dnia 21 listopada 2008 r. o pracownikach samorządowych (t.j.Dz.U.2018., poz. 1260 ze zm.) zarządzam co następuje:

§ 1.

1. Ogłasza się konkurs na stanowisko specjalisty ds. dróg i transportu w Urzędzie Gminy w Purdzie.

2. Ogłoszenie o konkursie stanowi załącznik nr 1 do niniejszego zarządzenia.

3. Tekst ogłoszenia o konkursie podlega zamieszczeniu na stronach internetowych www.purda.pl, w Biuletynie Informacji Publicznej oraz na tablicy ogłoszeń Urzędu Gminy w Purdzie.

§ 2.

Określa się Regulamin konkursu na stanowisko specjalisty ds. dróg i transportu w Urzędzie Gminy w Purdzie stanowiący załącznik nr 2 do niniejszego zarządzenia.

§ 3.

Powołanie Komisji Konkursowej nastąpi odrębnym zarządzeniem.

§ 4.

Wykonanie zarządzenia powierza się Sekretarzowi Gminy Purda.

§ 5.

Zarządzenie wchodzi w życie z dniem podpisania.

/-/ Teresa Chrostowska

Wójt Gminy Purda

Wiadomość powiązana z

Organ